Interview met Mijn Grossier

Ietwat verscholen aan de Zwolseweg in Apeldoorn is autobedrijf Dekker Auto’s gevestigd. De oprit is gevuld met Porsche’s 924. Het is meteen duidelijk wat de ‘afwijking’ van eigenaar Fred Dekker is.

Fred Dekker is het prototype van een echte automonteur. Een technicus die wil weten waarom iets op een bepaalde manier werkt. Een sleutelaar, die het naadje van de kous wil weten als er een storing is. Een autotechnicus die liever repareert, dan meteen vervangt. Iemand die een werkplaats van binnen en van buiten kent. Fred Dekker begon zijn carrière ooit als poetsjongen en schopte het tot chef werkplaats bij een groot dealerbedrijf. Sinds tien jaar is hij eigenaar van autobedrijf Dekker Auto’s. “De beslissing om op eigen benen te staan, is niet eenvoudig”, zegt Dekker. “Maar het gevoel dat ik weer ‘terug’ was als monteur op de werkvloer, gaf en geeft mij nog steeds heel veel voldoening.”

Lees het hele interview op: https://www.mijngrossier.nl/het-rijdt-ook-nog-goed.html

 

Comments are closed.